A CS2 játékosok most szó szerint bekapcsolhatják a wall-hack csalást. Reméljük, a Valva nagyon gyors lépéseket tesz az ügyben.

Annak ellenére, hogy a Valve nagyon komoly csalásellenes szoftverrel készül a CS2 megjelenésére, és alapból kizárja majd azokat, akik korábban már bannolva lettek, sajnos még így is számítani lehet majd arra, hogy lesznek csalók a játékban. Arra azonban nem számítottunk, hogy maga a játék teszi majd lehetővé a csalást, egy gyakorlatilag véletlen bennmaradt funkcióval, ami ingyen wall-hacket ad a játékosoknak.

Egy videó szerint a játékosok most simán a „cl_physics_highlight_active 5” parancs beírásával elérhetik a wall-hacket a CS2 bétájában, így azonnal láthatják az ellenséget a falakon keresztül. Azok, akik ezt beírják, látják az ellenség helyzetét egy karakterbox alapján. Mint kiderült, ezt bárki használhatja a CS2 meccseken.

Íme a bizonyíték:

 

Fontos tudni azonban, hogy a CS2 jelenleg csak egy meghívásos rendszerben próbálható ki, a béta célja pedig pont az, hogy a jelenleg még a játékot sújtó hibákat felfedezzék és kijavítsák a megjelenésre. Bár a Valve még nyilvánosan nem reagált a dologra, ez egy olyan lehetőség, ami nem lesz elérhető a játékban, amikor a nyáron megjelenik.

Persze nem ez az egyetlen hiba és glitch, ami előfordul a CS2 bétájában. A játékosok sorra találkoznak hibákkal, amik mind javításra várnak. Sőt: nem is ez az első csalás a CS2-ben, elvileg már készülnek hozzá a szoftverek. A játékosok például egy olyan hibával is találkoztak, ami miatt mindenki kiesik a pályáról.

ah yes, sorze 2
by u/johnwilkesbooth328 in GlobalOffensive

 

Úgy tűnik, a Valve-nak sok dolga lesz még a CS2 fejlesztésével.

Ezt is láttad?

Nézd, amíg tudod! – 36 film kerül le a Netflix kínálatából március utolsó napjával

 

×