Sokan remélik, hogy talán kapnak egy második esélyt.

Amikor a Counter Strike 2-t hivatalosan bejelentették, sok játékos elkezdett azon gondolkodni, hogy a CS:GO-ban kapott tiltás a frissítés megjelenésével törlésre kerül-e majd. A választ erre a kérdésre maga a Valve adja meg, ami már kijelentette, hogy mi lesz azokkal, akik korábban kaptak tiltást. A CS2-nek szentelt aloldalon, a GYIK szekcióban egyértelmű válasz kapunk a kérdésre.

CS:GO-ban kitiltottak. Tudok játszani a Counter-Strike 2-vel ugyanazt a Steam fiókot használva?

Íme az egyértelmű válasz:

„Nem. VAC- vagy játékkitiltással rendelkező fiókok nem játszhatnak a Counter-Strike 2-ben VAC-védett szervereken” – olvasható a Valve hivatalos oldalán.

Összefoglalva azok, akik korábban tiltást kaptak, azok továbbra sem tudnak majd belépni a hivatalos CS2 szerverekre. Ők szomorúak lehetnek, hiszen a játék, ami valamikor a nyáron jelenik meg, már most óriási hype-ot kapott. Sokan úgy vélik, hogy a játék akkora siker lesz, hogy simán lenyomja majd a Valorant sikerét is.

A játék számtalan változások és újításon megy majd keresztül, a frissítés pedig ingyenes a CS:GO-hoz. Jó hír, hogy a frissítéssel együtt az elmentett achievementek és skinek is átvándorolnak az új verzióra.

Ez is ide tartozik:

Máris átkutatták a CS2 fájljait – Új fegyvert, skineket és hangokat találtak

 

×