Remek filmektől búcsúzik a Netflix kínálata.

Megszokhattuk már, hogy a streaming szolgáltatások kínálata alkalomadtán, de leginkább havi forgásban megújulnak. Filmek és sorozatok jönnek-mennek, a nézők örömére és bánatára valami bekerül, valami pedig épp lekerül a platformokról.

Ez a fajta fluktuáció februárban is érezhető volt, hisz az év második hónapjában is töméntelen mennyiségű újdonságot nézhettünk a Disney+-on, az HBO Maxon, vagy az Amazon Prime-on, de a legnagyobb mozgás mindig a Netflixen szokott lenni. Mennyiségre legalábbis semmiképp sem panaszkodhatunk, új tartalomban abszolút verhetetlen a piacvezető streaming szolgáltatás, ugyanakkor a kínálattól elbúcsúzó filmekből is itt számlálhatjuk a legtöbbet.

A Műsoron hívta fel a figyelmet rá, hogy az alábbi 36 film áprilisra fordulva lekerül a Netflixről, ezt követően pedig más szolgáltatásokon lesz érdemes keresni őket. Szóval, ha valamelyik pont a “később majd megnézem” listát gyarapítja, akkor azt érdemes lesz mielőbb kipipálni.

Március 30.

Március 31.

Ugyanakkor márciusban nem ezek az egyetlen távozók a Netflixen, a teljes havi listát a Műroson oldalán tudod visszamenőlegesen is megnézni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ez is eljött! – Így zárult le Ash és Pikachu 26 évig tartó kalandja

 

×