Úgy tűnik, hogy kiszivárgott információk szerint a Call of Duty franchise egyik legikonikusabb fegyvere ismét bekerülhet a Modern Warfare 2-be és a Warzone 2-be.

Miközben nem is olyan rég kaptunk új Call of Duty frissítés a Season 2 Reloaded képében, a játékosok már most az újdonságokat keresik. A helyzet az, hogy a lelkes adathalászok most elvileg találtak is valamit. Ha minden igaz, a játékosok egy kedvenc fegyvert kapnak ismét kézhez a játékban. Kevés olyan fegyver van, ami annyira szinonimája a Call of Duty franchise-nak, mint az Intervention Sniper Rifle. Az Intervention a 2009-es Modern Warfare 2-ben debütált, és azóta is az egyik legnépszerűbb fegyver az egész franchise-ban.

Még a Modern Warfare 2 2022-es megjelenése előtt is azt remélték a rajongók, hogy az Intervention is bekerül az elérhető fegyverek közé. Bár akkor csalódás ért minket, most egy szivárgás szerint lehet, hogy mégis megkapjuk. A nemrég megjelent szivárgások alapján nem csak azt lehet tudni, hogy régi, közkedvelt játékmódok visszatérnek, de lehet, hogy az Intervention Sniper Rifle is bekerül. Azt sajnos nem lehet tudni, hogy mikor, de lesz miért várni a Season 3 megjelenését.

 

Ami a fegyverekkel kapcsolatos szivárgásokat illeti, ez persze még nem minden. Egy Reddit posztban valaki arra hívta fel a figyelmet, hogy a fájlok adatai alapján még egy pár klasszikus fegyver is megérkezhet a következő évadokban. Ilyen például a Tec-9, a Springfield vagy a WA2000.

Remaining weapons(S3-S5) have been found in the data
by u/Much_Draft_2778 in ModernWarfareII

Ne feledjétek, hogy ezek egyelőre csak szivárgások, semmit nem erősítettek meg ebből hivatalosan.

„RIP G36, SG 550, L85, FAL, FA-MAS, és így tovább. Nincs UMP, nincs F2000, még a FAL sem, amikor megjön az Intervention” – írta valaki kommentben. Te is így gondolod?

Ezt láttad?

Nézd, amíg tudod! – 36 film kerül le a Netflix kínálatából március utolsó napjával

 

×