A friss Modern Warfare 2 és Warzone 2 fájlokból kiderül, hogy több népszerű játékmód is visszatér a játékba, aminek nagyon örülünk.

A Call of Duty Modern Warfare 2 és Warzone 2 játékosok bármennyire is élvezik a játékot, régóta várják, hogy a fejlesztők visszahozzanak régi kedvenc játékmódokat. Most jó hírekkel szolgálthatunk, hiszen úgy tűnik, hogy valóban érkezik két nagy kedvenc.

A Warzone Plunder és a MW Gunfight is visszatérhet.

Erre persze nincs garancia, de a jelenlegi frissítés fájljaiból nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztők készülnek a játékmódok visszahozására. Miközben elkezdődött a visszaszámlálás a Season 3 érkezéséig, néhány adathalász már neki is állt elemezni a fájlokat, így derült fény egy-egy ikonra.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy a Warzone terepére valóban visszatér a Plunder, a Modern Warfare 2-be pedig a Gunfight. Ezt az infót a Twitteren BKTOOR tette közzé, aki feltúrta a fájlokat.

A gyűjtés alapján a Plunder valóban visszatér, sőt Solos, Duos, Trios és Quads mód is elérhető lesz azon belül. Nem biztos persze, hogy mindkét játékmód visszatér egyből a Season 3. indulásakor, de egyértelműen készülnek.

Ami a Modern Warfare 2-t illeti, jön a Gunfight, de ott látható a Capture The Flag és a Demolition játékmód ikonja is. Azt már korábban a fejlesztők is bejelentették, hogy érkezik a Warzone 2 Ranked.

Egyelőre nem világos, hogy ezek a játékmódok mikor jelennek meg a 3. szezonon belül, sőt az is lehet, hogy még minden terv megváltozik. Reménykedni ettől még lehet, nem?

Ezt láttad már?

Ghost Of Tsushima: a film ugyanolyan gyönyörű lesz, mint a játék

 

×