Több változtatást is eszközölhetnének a fejlesztők.

A Warzone 2 megjelenését megelőzően bizakodóak voltak a játékosok, ám a valóság sajnos sokkal szomorúbb volt ennél. Hónapokon keresztül tartott az RPK-Fennec meta, alig volt update, a szezon hossza is jelentősen megnőtt a szokásoshoz képest. Szintén sokakban a mai napig tüske, hogy Sniperrel nem lehet egy fejlövésből leteríteni egy teljesen felpáncélzott ellenfelet.

Szerencsére a Season 2-es frissítés kicsit javított az állapotokon. Új pálya, új játékmódok. A ládákból és ellenfelekből kieső loot immár régi formájában jelenik meg a játékosok előtt. Úgy tűnik azonban, hogy ez sem volt mindenre elég, jelentősen csökken a játékosszám. Ezen az sem segít, hogy egyre több csaló bukkan fel a játék szerverein.

JGOD szerint azonban még megmenthető a cím!

A Warzone nagy szakértője több ezer óra Warzone és Warzone 2 után több javaslatot is tudna tenni a fejlesztőknek, melyekkel javíthatnák a játék állapotát. Csak néhány példa ezek közül:

  • A meccsek lassabbnak tűnnek, javítani kellene a sétálás, futás vagy épp a körök sebességén
  • Szerinte vissza kellene állítani az egylövéses Snipereket, hiszen némi skill is kell azokhoz a bizonyos headshotokhoz
  • Ki kellene javítani a laggoló szervereket (vagy klienseket..)
  • Javítani kellene a hangrendszert
  • Sokkal több játékmódot kellene implementálni
  • Sokkal gyorsabban kellene reagálni a Fennec-RPK féle helyzetekre, az előző kliensben 1-2 hét alatt javították az ilyen OP fegyvereket

Jól látható tehát, hogy ezek közül egyik sem nagy kérés és teljesíthetőek is, ám a fejlesztőknek is partnereknek kell lennie ebben. Remélhetőleg az egyre romló számok „segítenek” majd ebben és Season 3, Season 4 környékére már egy sokkal kellemesebb játékélménnyel találkozhatunk.

Borító: YT

Microsoft: túl kicsi a Call of Duty, nem ártana a PlayStationnek, ha eltűnne

×