A Fjordmail International arról tájékoztatta a felhasználókat, hogy a Citromailhez hasonlóan még egy szolgáltatás lesz előfizetéses.

Bár biztos vagyok benne, hogy a nagy többség nem, sok-sok felhasználó használja még a Citromail levelező-szolgáltatást. Éppen ezért volt meglepő hír, hogy az üzemeltető Fjordmail International fizetősség tette a szolgáltatást. A korábban a Central Médiacsoport tulajdonában álló citromos email-szolgáltatás tavaly került a norvég Fjordmail International birtokába, majd drámai változtatásokat jelentett be. Havi 1999 forintot kell fizetniük a szolgáltatásért azoknak, akik meg akarják tartani e-mail címüket.

Most az Indamail (az egykori Vipmail) is előfizetéses modellre vált.

Ami talán még érdekesebb, hogy a Telex szerint az Indamail szolgáltatás március 28-án megújul, nagyobb lesz a tárhely, eltűnnek a hirdetések. Ugyanakkor május 3 után már csak azok használhatják, akik nagyjából 2000 forintért előfizetnek. Az Indamail mobilalkalmazások pedig szintén március 28-án megszűnnek.

A cég szerint az előfizetéses modell célja, hogy a szolgáltatás fenntartható legyen, és ne kelljen később megszüntetni. A Vipmail, később Indamail egyébként elég népszerű levelező-szolgáltatás volt a 2000-es évek elején, talán ma már kevesen emlékeznek rá. Akinek van még ilyen e-mail címre, jobb ha figyel a fenti dátumokra.

Ezt láttad már?

Az igen! – Hamarosan iskolai tanár lehet a ChatGPT-ből

 

×