A Coca-Cola tényleg kiad egy saját mobilt, bár nem maguk gyártják. A RealMe-vel álltak össze, hogy bemutassanak egy különleges kollaborációt.

Nem is olyan rég mi is beszámoltunk a pletykákról, hogy saját márkás mobiltelefont készül kiadni a Coca-Cola. Mostanra persze kiderült, hogy mobilos kollaborációról van szó, így a Realme 10 Pro-ból készül Coca-Cola Edition. A készüléket közben be is mutatták elég alaposan, sőt hamarosan meg is lehet majd rendelni. Sajnos azonban elég limitált lesz a készlet:

csupán 1000 darab készül a különleges Coca-Cola mobilból.

Mit tud?

A készülék természetesen teljesen egyedi Coca-Cola-dizájnt kapott, a telefonban pedig 8 GB RAM, 128 GB tárhely, 6,7 colos, 120 Hz-es IPS LCD kijelző, Snapdragon 695 processzor, 108 megapixeles főkamera és egy 5000 mAh akkumulátor kapott helyet. Ha ez nem lenne elég, számtalan külső és belső elem emlékeztet majd minket a kólára. Például, amikor a készüléket töltjük, egy üveg Coca-Cola jelenik meg a képernyőn, és ahogy töltődik a telefont, úgy lesz tele az üveg.

Ezen kívül kapunk még egyedig kólás dizájnelemeket, mint például egyedi értesítéseket vagy csengőhangokat. A csomagba kerülnek még matricák, sőt kabalafigura is.

A készülék ezen az oldalon lesz rendelhető, nagyjából 92 ezer forintos áron. Nem árt majd sietni, mivel csak 1000 darabot készítenek belőle.

Te veszel?

Egy magyar srác The Last of Us videóját még a sorozat operatőre is megdicsérte

 

×