Bármennyire bizarr az ötlet, nem újkeletű, hogy egy gyorséttermi márka mobiltelefonon is megjelenik. Most a Coca-Cola állhat elő egy ilyennel.

Jó eséllyel egy Android rendszerű okostelefonra költözik rá a Coca-Cola, de reméljük, hogy nem csak külsőségeiben fog emlékeztetni az italmárkára, hanem a szoftverek szintjén is. Az igazi újítás ez lenne, hiszen a KFC már csinált hasonlót – idézi fel a HVG.

A csirkeszárnyas gyorsétteremlánc öt éve egy Huawei készüléken jelent meg,

de túl sok minden nem történt a telefonnal azon kívül, hogy a hátlapját a KFC logójával dekorálták. Most egy hasonló koncepció kezdett el szétfröcskölni a Twitteren, de már a Coca-Cola és egy egyelőre ismeretlen telefongyártó készülékének látványtervével.

 

A 9to5Google felismerni véli a telefont: mint írják, a Cyberpunk 2077 OnePlus 8T, a Dragon Ball Z Realme GT NEO 3 és a Pokémon témájú Galaxy Z Flips után itt egy Coca-Cola Realme 10 Prohoz van szerencsénk.

Ha igazuk van, akkor a crossover egy erős középkategóriás, 6,7 hüvelykes, 120 Hz LCD-s, Snapdragon 695 processzorral, 6-8-12 GB RAM-mal és 108 megapixeles főkamerával ellátott mobilt fog eredményezni. Kiadási dátum és hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de túlzás lenne azt állítani, hogy tövig rágjuk a körmünket érte. Azt azért meg kell hagyni, hogy jópofa készülék és gyűjtői darabként idővel értékessé is válhat.

Azért messze nem minden jó, ami Coca:

A Coca-Cola legsötétebb titkai, amikről nagyon nem akarják, hogy tudj

 

×