Varga Ákos a Depeche Mode – Never Let Me Down Again című dalára vágott össze egy The Last of Us videót, mintha az a 80-as években készült volna.

Miközben az HBO The Last of US sorozata elképesztő hangulatot áraszt, és hihetetlen posztapokaliptikus látványt tár elénk, egy magyar rajongó úgy érezte, ideje kicsit más irányba vinni a sorozatot. Így készített egy videót, melyben a The Last of US univerzuma a 80-as évek filmstílusában jelenik meg. Ehhez persze nem csak a képi világ és a zene társul hozzá, de az olyan effektek is, mint a VHS-szalag viselkedése. Aki nem tudná, milyen volt régen kazettán nézni valamit, eláruljuk: pontosan ilyen.

 

A videót egyébként Varga Ákos készítette, és nemrég a Youtube-on tette közzé. Az alatta hallható Depeche Mode „Never Let Me Down Again” című dala és annak szövege is kiválóan illeszkedik a sorozathoz. Hogy mennyire jól sikerült, azt az is bizonyítja, hogy a videó még a Naughty Dog Central Twitter oldalán is megjelent, onnan pedig a sorozat készítőinek a figyelmét is felkeltette.

 

A sorozat operatőre, Eben Bolter a Twitteren azt írta: „bravó, bárki is készítette ezt!”. Ezt a bejegyzést ráadásul Jeffrey Pierce is lájkolta, aki az eredeti The Last of Us játékban alakította Tommy Millert, Joel testvérét. Ezúton is gratulálunk Ákosnak a videóhoz, az eredményhez, és köszönjük szépen a remek hangulatot.

Ezt láttad már?

Igazi helyek, romba dőlve – csaló lista a videojátékok legjobb posztapokaliptikus városképeiből

 

×