Sokan várják már az érkezését.

A Warzone 2 legújabb pályájának története meglehetősen érdekes. A szeptemberi fejlesztői dokumentumok csak 2023 nyarára ígérték az új mapot. Ennek ellenére már december közepén felbukkant az interneten pár kép egy kisebb szigetről. Mint az utólag kiderült, teljesen valós tervezet szivárgott ki. A frissen leleplezett Ashika Island felépítése, kinézete teljesen megegyezik az akkor sokak által hamisnak vélt térképpel.

Kedd este végre hivatalosan is leleplezték a Call of Duty fejlesztői a pályát. Közelebbről is megismerkedhettünk egyes helyszínekkel, de a teljes minimap sem váratott sokat magára, az este végére azt is publikálta az Activision. A pályáért ugyanaz a csapat felel, aki a Fortune’s Keep nevet viselő Warzone „1.0” mapot is készítette.

Egy dologban már biztos jobb lesz, mint Rebirth!

A közösséget valamilyen szinten megosztotta a Ashika Island, ám nem úgy, ahogy gondolnánk. A kisebb méretű térképet és az ezzel visszatérő Resurgence mapot a játékosok jelentős része várja már. Sokkal izgalmasabb harcokra számíthatunk, miközben még az újraéledés lehetősége is ott lebeg majd előttünk. Sokan az első képek alapján nem voltak megelégedve a színvilággal, hangulattal.

A képek alapján valóban sötétebb atmoszférára készülhetünk. JGOD azonban egyből egy másik oldalról közelítette meg a dolgot. Rebirth Island egyik legnagyobb hibája a zavaróan erős napsütés volt, melyre itt bizony nem nagyon kell számítanunk. A fényekkel kapcsolatban rengeteg kritikát kaptak korábban a Warzone fejlesztői, úgy látszik, hogy most erre is odafigyeltek. Remélhetőleg problémáktól mentesen startolhat el az új sziget, két hét múlva már bárki kipróbálhatja.

Érdemes kipróbálnod ezt a fegyvert is:

Még mindig OP ez a Warzone 2 fegyver, mégis kevesen használják

×