A játék kezdeti időszakában népszerűbb volt.

Az eredeti Warzone kliensben három játék fegyverkínálata közül válogathattunk az utolsó egy évben. A Vanguard, a Black Ops Cold War és a Modern Warfare teljes felhozatalához hozzáférhettünk. Az azonban egyértelmű volt, hogy mindig az éppen aktuális, friss cím felé terelték a fejlesztők a játékosokat.

Szerencsére a Modern Warfare II teljesen új lapokról indított. Ennek ellenére így sem beszélhetünk szűkös lehetőségekről, több mint 50 fegyver várja a játékosokat, ezek száma pedig szezononként nőni fog. A legutóbbi információk alapján a februári frissítés öt újoncot is magával hoz majd. Továbbra is vannak azonban olyan fegyverek, melyeket szinte senki nem használ, miközben a statisztikájuk alapján a legjobbak között is megállják a helyüket.

Mutatunk is erre egy remek példát!

Az EBR-14-nek volt már egy kellemes időszaka a játék első heteiben, aztán valamiért elfeledkeztek róla a játékosok. Az RPK, Signal 50 vagy épp Fennec árnyékából nem egyszerű kitörni, az már biztos. Magabiztos kezekben azonban kiváló alternatíva, pár lövésből pillanatok alatt likvidálhatjuk ellenfeleinket. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Muzzle: ZLR Talon
  • Barrel: 22’ Boremaster
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Optic: Forge Tac Delta 4
  • Magazine: 20-round mag

Jelenleg 0.9% pick rate-tel rendelkezik az EBR, mely a TOP 20-ra sem elég. Biztosak lehetünk abban, hogy a Season 2 nerf és buff szinten nem fogja kímélni a jelenlegi metát. Könnyen lehet, hogy az EBR is sokkal kellemesebb helyre repülhet majd.

Íme az új pálya:

Hivatalosan is leleplezték a Warzone 2 új pályáját – Íme Ashika Island

 

 

×