Ezen a héten is visszatér a Valorant East: United, amit hétfőn, kedden és szerdán este 18:00-tól követhettek a Leet Esport Twitch csatornáján.

Még mindig megéri követni a Leet Esport Twitch csatornáját, hiszen indul a Valorant East: United harmadik hete, ahol magyar csapatnak is szurkolhatunk majd.

A versenyt hétfőn, kedden és szerdán este 18:00-tól követhetitek.

A második héten sem sikerült egy magyar csapatnak sem bejutnia a havi döntőbe. Az armani briefs csapata, ami az első és második heti kupát is megtudták nyerni, sorra ejtették ki a magyar csapatokat a versenyből. Ám ezen a héten természetes még van lehetőség bejutni, szóval nézzük is milyen magyar csapatokkal érkezik az eheti VEU!

Eddig 44 csapat nevezett, de a verseny indulásáig ez még változhat. Ismét látni fogjuk a wheelzonfire, Truve, oli, s4id és kriszgod ötösből álló Grindmore csapatát. Ott lesz a KOLLEGIUM is, akik hétről hétre egyre jobban teljesítenek, de sajnos legutóbb cserejátékos hiányában fel kellett adniuk a versenyt. Részt vesz még a teletubik csapata is, de számítunk még a Lenovo Honvédra, illetve a többi magyar mix ötösre, akik az előző héten is részt vettek. A verseny lebonyolításáról, díjazásáról már ITT írtunk korábban.

Ez a hét lesz az utolsó esély arra, hogy a havi döntőbe magyar csapat jusson!

A kupára akár te is jelentkezhetsz csapatoddal!

Kövessétek a meccseket a Leet Esport Twitch csatornáján 18:00-tól!

Ide tartozik:

Omen nerf, rating módosítás és új Split – Ezek is változnak Valorantban

 

×