Szerda délelőtt kitárulnak az európai szerverek kapui.

Órákon belül elstartol a Valorant legújabb Episode-ja és ezzel együtt szezonja, ha minden a tervek szerint alakul. A Riot Games munkatársai szerda hajnali 5 és 9 között végrehajtják a frissítési procedúrát. Ezt követően az európai játékosok is élvezhetik az újdonságokat az ázsiai és NA/LATAM régió után. A Battle Pass felhozatallal és Lotus pályával kapcsolatosan az elmúlt napokban már több bejegyzés is megjelent, ám kisebb-nagyobb fejlesztések még érkeznek a játékhoz.

Nézzük is, hogy milyen változásokra számíthatunk még!

Omen nerf

 

Bizony, a Dark Cover (E) képességen gyengítenek a Riot Games munkatársai. Mostantól a füst nem marad a „levegőben”, hanem minden esetben leesik a földre. A fejlesztők is tudják, hogy a játék szerves részei a one-way füstök, ám Omennél már túlzásba vitték ezek használatát a játékosok. Kiemelten figyelik, hogy milyen eredménye lesz ennek a változtatásnak.

Split változások

 

Az új pálya mellett a kompetitív játékosok visszakapnak egy régit is. Split kisebb-nagyobb átalakításokon esett át, ezeket a fenti Twitter bejegyzésben meg is nézhetjük már a tényleges frissítés előtt.

További változások

 

ValorLeaks-nek köszönhetően további információkkal is gazdagodtunk kedd délután:

  • Mostantól sokkal hangsúlyosabb lesz a kompetitív rangnál a konkrét győzelem/vereség ténye, mint az, hogy milyen különbséggel sikerült ezt véghez vinni.
  • Lotus pálya várhatóan január 18-án érkezik meg a kompetitív és unrated módokba, addig a dedikált playlisten és a kisebb játékmódokban találhatjuk meg.
  • Az Araxys Bundle a frissítés után egyből megvásárolható, 8700 VP-t kér el érte a Riot Games.

Ha jobban megismernéd Lotus-t:

Részletesen is bejárhatjuk az új Valorant pályát a szerdai érkezés előtt

 

×