A designerek ezúttal is remek munkát végeztek.

Napokon belül elstartol a Valorant következő Episode-ja és ezzel együtt az újabb szezonja is. Az Episode 6 Act I ezúttal új ügynökkel nem bővíti a repertoárt, ám a játékosok egy friss helyszínen eshetnek egymásnak. A három bombalerakóval felvértezett, Lotus nevet viselő map a kompetitív poolba is megérkezik majd, várhatóan a hivatalos debütálás után 2-3 héttel.

Szerencsére a szokásos újdonságokról sem kell lemondania a játékosoknak. A szezon elején kapunk egy meglehetősen pofásra sikerült fizetős Bundle-t, de a Battle Pass felhozatalnak sincs oka a szégyenkezésre. A melee a közösség szerint nem sikerült a legjobbra, ám a fegyverskinek egyensúlyozzák ezt a hiányosságot. Néhány kollekciót sokan a Store-ban is el tudnának képzelni, melynél jobb dicséret nem is kell a Riot Games designereinek.

Nézzük is, hogy milyen felhozatallal érkezik a Valorant Episode 6!

A fizetős csomag – Araxys

 

A csomagban az alábbi fegyverekhez találhatunk majd skineket:

  • Operator
  • Bulldog
  • Vandal
  • Shorty
  • Melee

 

Három extra színvariánst oldhatunk majd fel az alap mellé, de az animációkban és a finisherekben sem lesz majd hiány. A fenti videóban a Vandalt ismerhetjük meg egy kicsit közelebbről.

Battle Pass skinek

9 Lives kollekció

 

 

Gunbuddy felhozatal

 

Spray felhozatal

 

Playercard felhozatal

 

Melee fegyver

Venturi kollekció

 

Gridcrash kollekció

 

A felhasználók egyértelmű kedvence a Gridcrash Battle Pass kollekció, de a 9 Lives és a Venturi is ütős csomag lett. A kés nem néz ki rosszul, ám mentes minden extra animációtól, így sokakban csalódást keltett. A frissítés várhatóan szerda délelőtt, 9 óra környékén élesedhet az európai Valorant szervereken.

Neked melyik kollekció jön be a legjobban?

Elindult a Valorant East: United második szezonja – Így nyomták a magyarok

 

×