A megszokottól eltérő az ütemterv.

November 16-án elstartolt a Warzone 2 / DMZ és a Modern Warfare II első szezonja. A kezdeti időszak sem volt zökkenőmentes, de bizony még manapság is beleszaladhatunk komolyabb hibákba. Az első hetekben sokan kritizálták a fejlesztőket, hiszen látszólag kevés frissítéssel orvosolták a bugokat. A háttérben azonban bőszen dolgoztak, így december közepén már meg is érkezhetett a „Reloaded” nevet viselő, nagyobb volumenű javítócsomag.

Ezúttal a nerfek és buffok listája is emészthető volt, a következő szezonban biztosan több fegyver változik majd. A karácsonyi időszak előtti héten pedig szinte minden este érkezett valamilyen Warzone update, turbó fokozatba kapcsoltak a Raven és Infinity Ward mérnökei. A Reloaded frissítés azonban egyet szokott jelenteni a szezon félidejével, így jogosan merülhetett a fel a kérdés sokakban:

mikor is érkezik a Warzone 2 Season 2?

A jelenlegi dátum

A Warzone beépített Battle Pass menüje árulkodó. Annak ellenére, hogy a január közepi start közelebb állna a régi ütemtervekhez, nagyon úgy tűnik néhány hetet ráhúz még az Activision. A jelenlegi információk alapján 2023. február 1-én érkezik a Season 2-es frissítés. Nagy eséllyel a Modern Warfare II tulajdonosok már egy nappal előbb megkapják a fájlokat, ám az élesítésre nekik is várniuk kell. A start a korábbi tapasztalatok alapján valamikor este 19 óra környékén esedékes, nem hinnénk, hogy ebbe belenyúlna a cég.

Új pálya? Japán atmoszféra?

 

Idén korán jött a Warzone leakek télapója, hiszen már december elején kiszivárgott a feltételezhető Season 2-es borító, melyet a fenti tweetben meg is vizsgálhatunk. Sőt, ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor a Warzone 2 következő pályáját is megpillanthattuk már jópár napja. A Resurgence stílusra kihegyezett pályán olyan POI-k is feltűnnek, mint a Castle, Port, Power Plant vagy épp a Town Center.

A képek legitimitását tovább erősíti, hogy az Activision Redditről és Twitterről is igyekezik eltávolítani a pályát tartalmazó ábrákat. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy 2023-ban érkezik egy pálya, ám annak idején 2023 nyarára datálták ezt. Éppen ezért meglepő lenne, ha már most elstartolna, ám sosem lehet kizárni ennek lehetőségét sem.

Visszatérő Operator

A fenti Season 2 borító az is elárulta, hogy a Ronin nevet viselő Operator is visszatérhet. Ronint egyébként egy valós személyről, Tu Lam-ról mintázta az Activision. Legelőször a 2019-es Modern Warfare játékban találkozhattunk vele, úgy tűnik, hogy az új érában sem kell mellőzni.

Összefoglaló

A fenti bejegyzésekben a legfontosabb információkat igyekeztünk átpörgetni, ám biztosak lehetünk a következő újdonságok érkezésében is:

  • Modern Warfare & Warzone 2 Season 2 Battle Pass
  • Új fegyverek
  • Ronin Operator mellett más Operatorok is érkeznek majd
  • Fegyver buffok és nerfek is garantáltak
  • Nagyobb hibajavítások és QoL fejlesztések
  • Ott az esély a fentebb említett Resurgence pályára, de inkább harmadik-negyedik szezonban valószínűbb
  • Nagy az esély arra is, hogy a DMZ játékmód egy újabb területtel bővül a Building 21 után

Te minek örülnél a legjobban?

R.I.P. Overwatch, Dirt Rally, meg a többiek – Mutatjuk milyen játékok mennek a lecsóba az óévvel

 

×