Kezd összeállni a kép.

December elején több leak is napvilágot látott a Call of Duty: Warzone 2.0 következő szezonjával kapcsolatban. Egyrészt kiszivárgott a Modern Warfare II-vel közös Season 2 promóciós csomagja, melyben a borítókat is megtalálhattuk. Másrészt kaptunk egy potenciális képet a battle royale címben hamarosan debütáló, kisebb pályáról is.  

 

Több kérdés is lebegett a levegőben. A pályát ábrázoló kép valódiságát többen is megkérdőjelezték, ám árulkodó lehet, hogy a Call of Duty munkatársai Redditről és Twitterről is folyamatosan törlik a képet. A fentebb linkelt videó elején megtekinthető a pályaszerkezet, talán YouTube-on még egy ideig biztonságban lesznek a mapról készült tartalmak. Az sem titok egy ideje, hogy 2023-ban biztosan kapunk kisebb pályát, melyért a Toys for Bob és Beenox csapata lesz felelős.

Hamarabb érkezhet, mint gondoltuk?

Az elmúlt napokban több furcsaság is feltűnt a Call of Duty közösségnek. A Season 02 kiszivárgott képein egyértelműen visszaköszönt ránk a World at Warból és Vanguardból ismerős Castle pálya. Ez elsőre nem is lenne olyan fura, hiszen a Call of Duty címeknél bevett szokás a pályák átemelése.

Ha jobban megnézzük a kiszivárgott Resurgence pályát, akkor szintén megtalálhatunk rajta egy „Castle” nevű POI-t is. Al Mazrah területén is több, korábbi COD pályára találunk utalást, így a kisebb szigeten sem lenne meglepő lépés ez. A Season 02 már nincs messze, ám ilyen gyorsan egyik fejlesztőcsapat sem mutatna be új pályát. A közösség és a leakerek szerint kiváló alkalom lehetne azonban erre a tavasz második felét uraló Season 03, hiszen az akkora már ismert Castle helyszín sem érné meglepetésként a játékosokat.

A hétvége sem telt unalmasan:

Több hasznos Warzone 2 változás is érkezett a hétvégén – Íme a lista

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×