Nagyvonalú Star Wars-ajándékkal készül az újévre az EA Games! A kiváló sztorialapú single-player pár hétig ajándékba jár PS Plus-szal!

Ennél jobb hírt nem nagyon lehet kapni, ha gamer vagy és még ráadásul Star Wars rajongó is: az utóbbi évek valószínűleg legjobb játéka ebből a franchise-ból ingyenessé válik, és letöltés után végleg a tiéd marad – írja egy megbízható szivárogtatóra hivatkozva a Gaming Bible. Az oldal konkrét napot nem ír, amikortól az EA Games és a Respawn Entertainment ajándékba adja a játékot, de a gyanúnk az, hogy

már jövő héttől elérheted Cal Kestis első, baromi jól sikerült kalandjait!

A leak szerint 2023 januárját kezdi nagyvonalú ajándékkal a két stúdió, hiszen az újév első hónapjában néhány hétre ingyenesen elérhetővé teszi a Star Wars Jedi: Fallen Ordert; nyilván azért, hogy jó alaposan rászoktasson mindenkit, mielőtt piacra kerül a történet folytatása, a várva várt Survivor.

A játék PS Plus előfizetéssel rendelkezőknek lesz ajándék,

de a feliratkozók a többi címre sem panaszkodhatnak majd, ami a Fallen Orderrel párhuzamosan elérhetővé válik, hiszen a hírek szerint mellé csapják a Fallout 76-ot és az Axiom Verge 2-t is. Kezdd el figyelni a frissülő kínálatot, mert a napokban a teljes, hivatalos lista is kijön!

Figyeljük az Epic ajándékszórását is, most épp’ ez van:

Akciófigyelő | Ingyen adnak egy veszettül pörgős és veszélyesen stílusos FPS-t

 

×