Ezúttal egy nagyon egyedi akciójátékot ajándékoz mindenkinek az Epic Games Store.

Hamarosan véget ér az Epic Games idei ingyenjáték-áradata, ami azt jelenti, hogy a mai nappal ráfordultunk az utolsó kupac, egészen pontosan az utolsó három ajándékra.

Az elmúlt napokban a Steam legnagyobb riválisa összesen 14 játékot osztott ki teljesen ingyen minden egyes személynek, aki akár véletlenül is a boltjába tévedt – köztük is több remekművel, ha pedig hihetünk a pletykáknak, akkor egy egészen remek programmal zárják az idei évet. Addig viszont még előttünk van két kibontásra, illetve bezsákolásra váró csomag, amely egyike egy egészen stílusos és veszettül pörgős FPS-t rejt.

A mai naptól, azaz december 27-től egészen 28. délután 5 óráig a 2021-es megjelenésű Severed Steelre csaphatunk le ingyen és bérmentve.

Az elmúlt napok tapasztalataiból okulva egészen biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan fognak fancsali pofát vágni az Epic mai ajándéka láttán, nagyobbat azonban nem is tévedhetnének.

A Severed Steel ugyanis egy elmondhatatlanul vagány és szórakoztató játék, amit talán úgy lehetne leírni, mint a Quake, a Mirror’s Edge, a Tron, a Max Payne és a drum’n’bass szerelemgyermekét. A játék folyamatosan maxon pörög, sosincs unalmas perce az embernek, amikor ne a falon futva, bullett time effektek közepette kellene leszednie az ellene vonuló arcokat.

A cucc egyébként elég friss, ugyanis még tavaly jelent meg, és kifejezetten jó kritikákat is kapott, így aki szereti a jó játékokat, semmiképp se hagyja ki az Epic Games Store adta lehetőséget, és ne legyen lusta még ma ingyen berántani. Ezzel pedig azért is érdemes iparkodni, mert holnap az utolsó előtti ajándék váltja majd, azután a Severed Steel már csak az eredeti árán lesz megvásárolható.

Az ingyenes játékot INNEN tudod a játéktáradhoz adni – az akció lejárta után pedig örökre ott is marad.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Brutális év volt – Ezek voltak 2022 legjobb sorozatai, amiket BŰN kihagyni

 

×