Némi szabadságot kapnak a játékosok.

Nem titok, hogy a Rainbow Six Siege fejlesztői a következő szezonra több újdonsággal is készülnek. Ezek közé tartozik a Ranked mód megújítása is, melynek változásait éppen pár napja foglaltuk össze. A Year 7 egyértelműen nem az FPS játék legjobb éve, több probléma is megnehezíti a Ubisoft dolgát. Hetek óta FPS fagyásoktól, akadásoktól szenved a közösség, miközben a fejlesztések, változtatások sem értek mindig célt.

A csaló problémára pár nappal ezelőtt kitalált egy meglehetősen ötletes módszert a programozó csapat, ám azzal is még lesz munka bőven. Régóta pletykálják, hogy valamilyen szinten a Battle Pass rendszere is átalakulhat. Erre maguk a fejlesztők is utaltak a pár napja publikált bejegyzésükben, így szinte készpénznek vehettük eddig is.

Úgy tűnik, hogy ki is szivárogtak az első képek az új rendszerről!

Tényleg olyan, mint egy metróhálózat

Értékes jutalmakat oldhatunk majd fel

A képeket ismét Lungu-nak, a veterán Rainbow Six Siege leakernek köszönhetjük. Az eddigi, lineáris rendszer helyet egy “metró térképhez” hasonlító, több útvonallal kecsegtető feloldást implementálnak a Ubisoft programozói. A szabadság nem lesz teljes, ám a kívánt tárgyakat, skineket hamarabb elérhetjük így. A legvégén természetesen minden tárgy és ajándék a virtuális raktárunkban landol, ahogy azt már korábban megszokhattuk. A 100 ingyenes és prémium tárgy begyűjtéses után az extra szintek Alpha Packokkal kecsegtetnek majd.

Borítókép: YT

Nem csak a Rainbow Six Siege „lopott” a Fortnite-tól:

A Fortnite-ból merítettek? – Ilyen lesz a Warzone 2.0 Battle Pass rendszere

×