Nem új trükk, de nagyon hatásos.

Nem titok, hogy a Rainbow Six Siege hetedik éve több szempontból is hagy némi kívánnivalót maga után. Elég csak a szinte minden szezonban előbukkanó hibákra gondolnunk. A Season 3 különösen csalódást keltő ilyen szempontból, hiszen mindenkinél előforduló FPS hibákat, fagyásokat hozott magával. A fejlesztők még továbbra is keresik a bug forrását, mely nem sok jóval kecsegtet. Az egyes változtatások, átalakítások sem mindig értek célt, talán több visszajelzésre lenne szüksége a Ubisoft gárdájának.

Akármennyire is sablontéma, nem mehetünk el a csalókérdés mellett sem, mely szintén rengeteg játékos életét megkeserítette az elmúlt hónapok során. Úgy tűnik azonban, hogy ezzel kapcsolatban egy zseniális lépésre szánta el magát a fejlesztői gárda, pár napja egy roppant okos húzással nehezítik meg a csalók dolgát.

Két óránként „új” Rainbow Six verzió? Bizony!

A különböző játékok csalásaival és védelmével foglalkozó Anti-CheatPD fedte fel a nagy újítást. Gyakorlatilag minden második órában egy „egyedi” Rainbow Six Siege verzió bukkan fel, generálódik le a játékosok gépein. Ez jelentősen megnehezíti a csalóprogramok jelentős részének működését, sok esetben manuálisan kell(ene) javítani őket. Átlagos, 2-3 heti frissítési menetrendben ez nem is volt nehéz, ám a kétóránkénti rotáció miatt gyakorlatilag nincs értelme.

Sokan megpróbálkoztak automatizálással vagy az egyedi verziók „gyártásának” letiltásával, ám egyik sem ért még célt. Úgy tűnik, hogy egy ideig ismét tisztább meccseket játszhatnak a Rainbow Six Siege játékosok, melynek hírére talán többen is visszatérnek.

Akciófigyelő | 16 kiváló játékot osztogatnak teljesen INGYEN PC-n

×