Újabb játékmeneten ámulhatunk rá a God of War: Ragnarök brutalitására.

Már csak napokra vagyunk a spártai istengyilkos Kratos és fia, a félig óriás Atreus, azaz Loki újabb, és egyben az északi mitológiát egyszer, s mindenkorra lezáró kalandjának érkezésétől, ezért a fejlesztők a korábbinál is lelkesebben kezdenek mesélni a várható újdonságokról.

Láthatólag pedig van is mire büszkének lenniük, hiszen a kiküldött tesztpéldányok első órái alapján szinte minden kolléga szuperlatívuszokban, de minimum remekműként beszél a God of War: Ragnarökről. A Santa Monica Studnál most pedig úgy döntöttek, hogy a nagyobb közönségnek is mutatnak néhány részletet abból, ami rájuk vár a Ragnarök során – erősen kihegyezve az effekteket, az új harcmozdulatokat, Atreus önállóbbá válását, de pár újabb legyőzendő lényt is megpillanthatunk.

A fejlesztők arról is beszéltek, hogy sokkal több újítást tudtak a folytatáson eszközölni, hiszen már nem kötötték le őket a kamera – egyébként forradalmi – beállításai, amit nyilván továbbörökítettek. Sokat csiszoltak továbbá a Káosz pengéken is, amikkel még komolyabb pusztítást vihetünk véghez, illetve minden téren kulcsfontosságú lesz Atreus, aki a játékmenetben szöges ellentettje lesz annak, amit az előző etapban megismerhettünk.

A God of War: Ragnarök november 9-én jelenik meg kizárólag PS4 és PS5 konzolokra – amit különböző extrákkal megspékelve a LEET webshopjából is előrendelhetsz.

Ezt is érdemes elolvasnod:

A 120 FPS sem álom?! – Ilyen grafikai opciókkal érkezik a GoW: Ragnarök

 

×