A felhasználók négy lehetőség közül választhatnak majd.

Egyre közelebb a God of War: Ragnarök kiadásának időpontja, így nem meglepő, hogy a pletykák, információk száma is folyamatosan gyarapszik. A PlayStation egyik legnagyobb franchise-ának folytatása november 9-én érkezik meg a boltok polcaira, ám a teszterek már javában izzasztják az újdonságot. Az első öt órát már néhány szerencsés végig is tolhatta. A játék elejéből levont tapasztalatokat össze is gyűjtöttük a hétvégén, természetesen spoilermentes formában. A VCG csapata azonban pár napja más oldalról közelítette meg a friss címet, egészen pontosan a grafikai beállítások kerültek előtérbe.

Akár 120 FPS-ben is élvezhetjük a Ragnarök eseményeit!

Bizony, a PlayStation 5 tulajdonosok szinte teljesen személyre szabhatják, hogy a látványvilág vagy inkább a teljesítmény oltárán szeretnének áldozni. A pontos beállítások a következőek lesznek majd:

  • Favour Resolution – 4K felbontás, maximum 30 képkockával másodpercenként.
  • Favour Performance – maximum 60 képkockával másodpercenként.
  • Favour Resolution (High Frame Rate) – 4K felbontás, maximum 40 képkockával másodpercenként.
  • Favour Performance  (High Frame Rate) – maximum 120 képkockával másodpercenként. Gyanítható azért, hogy a 120 FPS nem lesz meg minden esetben, de a játék törekedni fog erre az értékre.

A rajongóknak már nem kell sokat várnia, bő két héten belül már fejest ugorhatnak Kratos és Atreus kalandjaiba. A God of War: Ragnarök PlayStation 4 és 5 konzolokra érkezik meg, ám talán pár év múlva a PC-s játékok is kipróbálhatják majd.

Ilyen a God of War Ragnarök első öt órája – SPOILERMENTES első benyomások!

×