A szerda délelőtti frissítésben kerülhet be a játékba.

Az elmúlt napokban ismét aktivizálódtak a Valorant adatbányászok Twitter fiókjai. Nem véletlenül, hiszen kiderült, hogy hamarosan a játékba érkezhet a Daedalus névre hallgató Bundle. Éppen hétfőn foglalkoztunk ezzel, melyben kiemeltük, hogy a skin kezdeti kinézete nem igazán áll összhangban a várható árazással és bizakodunk egy átdolgozásban.

Akkor még nem érkezett frissebb kép a csomagról, így csak reménykedni lehetett benne, hogy a Riot Games designercsapata nem lustálkodott az elmúlt hónapok során. Szerencsére hétfő délután erre már választ is kaptunk, a fejlesztők a játék hivatalos YouTube csatornáján leplezték le az újdonságokat. Így is megosztó lehet majd a csomag, ám a 8700-as árcédulát valamennyire igazolni lehet a különleges effektekkel és animációkkal.

Így néz ki végleges formájában az immár ChronoVoid névre keresztelt Daedalus csomag!

A ChronoVoid skinek Exclusive Edition ritkasággal érkeznek, eddig egyedül az Elderflame és a Spectrum Bundle kapta meg ezt a megtiszteltetést a fejlesztőktől. A kiváló minőségű videót megtekintve és kielemezve hamar ki is derülhet, hogy miért. Meglehetősen egyedi és látványos animációkat kaptak a fegyver, a kés pedig egyetlen melee fegyverhez sem hasonlítható. 

Az alap színvariáció mellett zöld, piros és fekete változatokat is feloldhatunk. A skinek négy szinten lesznek fejleszthetőek, melyekkel az animációkat dobhatjuk majd fel az idle animációtól egészen az újratöltés mozdulatsoráig. Az ár nem változott, a Melee, Phantom, Vandal, Sheriff, Judge fegyvereket és néhány extra tárgyat tartalmazó csomag 8700 VP-be kerül majd. A tervek szerint szerda estétől vásárolhatjuk meg a játék virtuális boltjában.

Mit szólsz a végleges változathoz?

Brazil csapaté a 2022-es év legjobb VALORANT kerete

https://leet.hu/vga-kartyak/

×