Az első képek alapján nem lesz túl nagy sikere.

A Riot Games a Valorant kiadásakor eldöntötte, hogy a free-to-play modell okozta bevételkiesést a skinekkel fogják kompenzálni. Rengeteg játék esetében jelesre vizsgázott ez, elég csak házon belül a League of Legends-re vagy az Epic Games Fortnite-jára gondolnunk.

Nem túl elégedettek a játékosok

Ezek a kozmetikai tárgyak semmilyen jogosulatlan előnyt nem adnak, ám a játékosok jelentős része nem bírja ki vásárlás nélkül. Valorantban lehetőségünk van külön-külön és csomagban is megvásárolni az adott skineket, értelemszerűen az utóbbi esetben kedvezményesen tehetjük ezt meg. Már áprilisban kiszivárgott a Daedalus névre hallgató Bundle, melyet a kép alapján hamar szétszedtek a rajongók. Úgy tűnik, hogy a Riot Games továbbra sem mondott le a kiadásáról, a PBE fájlok alapján akár már a héten megérkezhet.

Nézzük is, hogy mit tartalmazhat a Daedalus kollekció!

A leaket ezúttal is honfitársunknak, floxay-nek köszönhetjük, szinte mindent meg is tudhatunk az érkező csomagról.

Nézzük is a legfontosabb részletetet, az alábbi fegyverekre érkeznek az egyes skinek:

  • Melee
  • Phantom
  • Vandal
  • Sheriff
  • Judge
  • Spray/Buddy/Card

Minden fegyver és a melee skin is fejleszthető, több variáns és szint is a rendelkezésünkre áll majd. A fegyverek 2175 VP-be, a melee 4350 VP-be, míg a teljes csomag 8700 VP-be kerül majd. Remélhetőleg a fejlesztők az elmúlt időszakban tovább csiszolták a modelleket és a textúrákat, hiszen ilyen árcédula mellett a tavasszal kiszivárgott kinézetnek nem túl sok esélye lenne.

Counter-Strike, Mario és rengeteg hentai? – Ezekkel játszott Oszáma bin Láden a bujkálása alatt

https://leet.hu/vga-kartyak/

×