Elkészült az NVIDIA következő generációs Ada Lovelace GPU-ja, de a GeForce RTX 40-es sorozatú GPU-k augusztus óta egy tajvani raktárban hevernek.

Ahogy egyre közelebb kerülünk az NVIDIA következő generációs GeForce RTX 40-es sorozatú „Ada Lovelace” GPU-inak megjelenéséhez, egyre több kiszivárgott modellt látunk az interneten. Most a TweakTown egyik névtelen forrása állítja, hogy a következő generációs videokártyák már szépen sorakoznak a raktárakban, és arra várnak, hogy a polcokra kerüljenek.

Az NVIDIA augusztus óta halmozza a GeForce RTX 4090, GeForce RTX 4080 és GeForce RTX 4070 grafikus kártyákat.

Igen ez azt jelenti, hogy a videokártyák már készen vannak, és arra várnak, hogy megkaparintsuk őket. Egy másik forrás szerint az NVIDIA a jövő heti GTC 2022-n, a „GeForce Beyond” különleges eseményen jelenti be az új GeForce RTX 4090, RTX 4080 és RTX 4070-et. Utóbbiak megjelenése októberben várható.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, egyáltalán nem lesz olcsó megjelenéskor a GeForce RTX 4090, sőt még készlethiányra is lehet számítani. Ha azonban a modellekről van szó, akkor igen komoly választékkal készül az Nvidia. A TweakTown beszámolója szerint ugyanis 11 egyedi RTX 4090 modell érkezik majd. Te melyik szeretnéd megvenni?

Ezt láttad már?

Nem csak drága, ronda is az új generáció? – Napvilágra került az egyik gyártó RTX 4090 modellje

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×