Most érdemes nem halogatni a claimet, a GoG ingyen játékára ugyanis nem sokáig lehet lecsapni.

Most, hogy az Epic Games Store az idei év egyik, ha nem a legjobb ajándékával próbálja magával édesgetni a játékosokat, a GoG is idejét érezte, hogy valami igazán királlyal kell meglepnie a játékos közösséget. Így eshetett, hogy a hétvége folyamán egy egészen eszement, de kifejezetten szórakoztató akciójáték lehet a miénk teljesen ingyen, bár nem árt hozzá sietni.

A GoG ingyen játékát ugyanis csak a hétvégén, szeptember 5-ig bezárólag lehet a játéktárakhoz adogatni, ha viszont ezt megtettük, akkor az örökre a miénk marad. Ezt pedig mindenképp érdemes megtenni, hiszen az Immortal Redneck tényleg egy nagyon király kis játék.

Az Immortal Rednedk főszereplője egy meglehetősen tahó turista, aki épp Egyiptomot fárasztja, amikor is egyszer csak mumifikált testben ébred az ókori Egyiptomban. A játékban kiválóan keveredik a régi vágású first-person shooter akció és a rogue-lite mechanika, amit nyakon öntöttek véletlenszerűen generált dungeonokkal, és alap szerepjátékos elemekkel.

Ez pedig nemcsak jól hangzik, hanem a gyakorlatban is működik, szóval nézzed meg az alábbi előzetest, hangolódj rá kicsit, aztán spuri a GoG, mert csak rövid ideig csaphatsz le rá ingyen! Azután olyan 8-10 ezer forintért lesz esélyed rápróbálni.

Na és erről hallottál már?

Hogy mi? – 900 forintért nézheted minden idők legdrágább sorozatát

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×