Az Epic Games az év eddigi legjobb ajándékával búcsúzik a tikkasztó nyártól.

Az Epic Games az elmúlt időben eléggé megtáltosodott az ingyen játékok terén, ami nekünk, játékosoknak nyilván egy nagyszerű hír, a szabadidőnknek viszont már kevésbé. De bármennyire is híján legyünk a játékra fordítható percek számával, az éppen aktuális ajándékra egészen biztosan sokan fognak ráugrani.

Az Epic Games Store ugyanis valamiért úgy látta jónak, hogy iskolakezdésre időzíti az idei évének eddigi legnagyobb ajándékát, igaz, ez a szorgosan dolgozó játékosok számára nem szempont. Bármelyikbe is tartozz, szinte biztosan nagyon fogsz örülni a

Shadow of the Tomb Raidernek, ami a rebootolt Lara harmadik, egyben legutóbbi epikus kalandja – annak is a feljavított kiadása.

De az Epic itt még nem állt meg, és hozzácsapott két igazán remek zsákmányt;

  • a békés és meditatív, egy csodás színes világ felfedezésére épülő Submerged: Hidden Depths-et,
  • illetve az ingyenessé váló görkorizós kidobós Knockout City-ben beváltható menő in-game extrákat.

Persze ezek most épp senkit nem érdekelnek, mert úgyis mindenki a Tomb Raidert fogja pörgetni, amiért egyáltalán nem tudok hibáztatni egyetlen játékost sem. Mindenesetre érdemes lesz őket is beváltani, és nemcsak azért, mert amúgy is csak egy plusz klikkre vannak Larától, hanem mert tényleg jó programokról van szó, és mert a jövőheti váltás után erre már nem lesz lehetőség.

Szóval most azonnal húzás az Epic Games Store oldalára, és abban a pillanatban vágj rá a nagy GET-gombra, mielőtt szeptember 8. délután 5-öt ütne az óra!

Ja, és az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 8 játékot, köztük egy Assassin’s Creedet osztogat az Amazon

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×