Nagyjából ahogy mindig, úgy most sem érdemes lemaradni az Amazon Prime-tagoknak adott ingyen játékokról.

Magyarországon valamiért annyira nem kapatós a teljes körű Amazon Prime-előfizetés, pedig az ingyenes szállításon túl egy csomó értéked ajándékra igényt lehet tartani. Ezek az ingyen osztogatott javak jellemzően havonta cserélődnek, így biztosítva tulajdonképp a szolgáltatás megérősségét.

A csomó extra mellett természetesen a gamerekre is külön odafigyelnek, így nemcsak Twitches bónuszokat, hanem minimum féltucat játékot minden hónapban teljesen ingyen bezsebelhetünk. Feltéve, ha rendelkezünk Prime-előfizetéssel. Az Amazon szeptemberben sem feledkezik meg a jó szokásáról, így a hónap elejétől egészen a végéig 8 remek játékkal gazdagodhatunk.

Az egyik legnagyobb cím az amúgy egész impozáns listán az Assassin’s Creed: Origins, ami idejében hivatott volt megreformálni az AC-sorozatot. Ez aztán 2017-ben annyira jól sikerült neki, hogy a Ubisoft azóta is ezt az etapot használja sablonként, szóval csak működik benne valami. És való igaz, az Origins tényleg egy jó program lett, amit a történelmi Egyiptom és az akkori csodás Afrikai táj csak még tovább fokozott.

A másik giga-cím egyértelműen a Middle-Earth: Shadow of Mordor, ami konkrétan az egyik legjobb Assassin’s Creed-klón, ami valaha megjelent. Persze nem hibátlan, de egészen remekül hozta el ismét a játékvilágba J.R.R. Tolkien fantáziavilágát, orkostul-elfestül, Nemezis-rendszerestül. Ez utóbbi egyébként elég nagy húzás volt, aminek lényege, hogy az erősebb orkok emlékeznek ránk, egymással és velünk harcolva feljebb léphetnek a ranglétrán, és akár a nemeziseinkké is válhatnak. A játék ingyenességének apropója nyilván az új Gyűrűk Ura-sorozat, a Hatalom gyűrűi premierje lehet.

De nyilván ezeken túl is találunk értékes, játékra érdemes gyöngyszemeket a szeptemberi kínálatban:

  • Assassin’s Creed Origins
  • Football Manager 2022
  • Middle-Earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
  • The Dig
  • Defend the Rook
  • We. The Revolution
  • Castle on the Coast
  • Word of the Law: Death Mask Collector’s Edition

Mindezek mellett egy csomó játékbeli extrára is igényt tarthatunk, amit a Prime Gaming oldalán lehet részletesen átnyálazni. Az Amazon ajándékait szeptember 1-től egész hónapon át be lehet húzni, és mivel különböző boltokban beváltható kódokat kapunk, a Prime-előfizu lemondása után is megmaradnak.

Jó-jó, na de a Rick és Morty alkotójának őrületes akciójátékáról hallottál már?

Péniszfegyver rulz! – 10/10, Év játéka a Rick és Morty alkotójának FPS-e

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×