A felhasználók egy része szerint kifejezetten OP tárgyról beszélhetünk.

Vasárnap a Rainbow Six Siege fejlesztői leleplezik a Y7S3-as szezont a Six Major döntőjének apropóján. Az elmúlt napokban a leakereknek hála megtudhattuk, hogy milyen mértékű recoil változásokra kell készülnünk. Az sem maradt titokban, hogy a fegyverekre szerelhető távcsöveket is jelentősen átalakítja az Ubisoft fejlesztői gárdája. Ezek után nem maradhatott más, mint GRIM, azaz az új Operator bemutatása. A videót ezúttal is Lungunak köszönhetjük, akinek Twitter fiókját csütörtök délutánra töröltette is a Ubisoft.

New OP Gameplay Video from Rainbow6

Szerencsére a Redditig nem ér el a kezük, így a fenti kis videóban megnézhetjük hogyan viselkednek Grim tárgyai. A kis drónokból álló gadget különösen érdekes lesz majd, sokan el sem akarják hinni, hogy ilyen formában érkezik majd meg a játékba. Pár óra alatt több mint 300 hozzászólásban fejtették ki véleményüket a felhasználók, az érzések egyelőre vegyesek.

Szintén a SubRedditről származik a fenti kép is, melyen a 3 Speed Operator véglegesnek tekinthető Loadoutját olvashatjuk le. Nem történt nagy változás a korábban ismert felhozatalhoz képest, ám fontos kiemelni, hogy az 552 Commando fegyveren nem találunk majd scope-ot.

  • Elsődleges fegyverek: 552 Commando és M1014, így több távolságon is magabiztosan bevehetjük majd az Operatort
  • Másodlagos fegyver: P226
  • Elsődleges gadget: Kawan Hive Launcher
  • Másodlagos gadgetek: Hard Breach Charge és Claymore

Úgy néz ki, hogy GRIM végleges adatainak publikálása után a leakerek mindent felfedtek, amit csak lehetett. A meglepetések miatt azonban kihagyhatatlan a vasárnapi, hivatalos bemutató, hiszen mindent azért nem raknak előre a fájlokba a Ubisoft programozói. Lungu Twitter tiltásával tovább folytatja a teljesen felesleges hadjáratát a fejlesztői gárda, a válasz bizonyára ezúttal sem marad el.

Végre megjelenési dátumot kapott a Dead Island 2

×