Minden fegyvert érinthet a megváltozott visszarúgás.

A Rainbow Six Siege adatbányászok a héten sem pihennek. Tegnap napvilágra kerültek, hogy milyen szintű változtatásokat kaphatnak a játék fegyverei. A „sima” SMG és AR fegyverek visszarúgása sem lesz a régi, ám az LMG rajongók további gyengítésekre is számíthatnak. A Ubisoft munkatársai régóta belengettek már egy univerzális nerfet az LMG-kkel kapcsolatban, úgy tűnik, hogy a recoil tulajdonságukat fogja ez érinteni.

A tegnapi bejegyzésben a vertikális és a horizontális viselkedést prezentálták a leakerek. Ha teljesen őszinték akarunk lenni, ezek sokak számára, teljesen jogosan nem értelmezhető grafikonok. A játékosok 99%-a jelenleg sem tudja pontosan, hogy milyen mértékben rúg vissza a fegyvere vagy épp hány lőszer után, mindenki az érzéseire hagyatkozik.

Örömteli, hogy immár in-game is megtekinthetjük a változásokat!

 

 

A leaket ezúttal is az utóbbi év egyik legaktívabb adatbányászának, Lingunak köszönhetjük. A pár másodperces videóban Zofia LMG-E fegyverének visszarúgását láthatjuk. Ennek segítségével már egy fokkal könnyebb elképzelni, hogy milyen változásokra is számíthatunk.

Ahogy az lenni szokott, a közösségben ezúttal sincs egyetértés. A játékosbázis egyik fele teljesen elégedett ezekkel a változásokkal, míg néhány komment szerint a sebzések gyengítésére is nagy szükség lenne. Igazságot nehéz tenni addig, amíg nem érkeznek meg az éles verzióba a változások, ám az biztos, hogy látványosak lesznek. A konzolos verziókban egyelőre nem találják nyomát a visszarúgások átalakulásának, ám a pletykák szerint ott sem maradnak érintetlenek a fegyverek.

Borító: YouTube

Akkor most mi van? – A magyar szülők nem érzik a PC-k drágulását

×