Az Amazon váratlanul felfedte azt is, hogy hogyan néz majd ki a játék borítója, de ami igazán fontos, hogy a megjelenési dátum is kiderült.

Bármennyire is furcsa, már 9 éve annak, hogy megjelent az első Dead Island játék, ami sokak kedvence lett. A rajongók azóta várnak a folytatásra, amit már több alkalommal bejelentettek, aztán számtalanszor halasztottak. Jött egy friss hír, hogy készül, aztán hónapokig, sőt évekig csönd. Most azonban az Amazon törte meg a csendet, felfedve, hogy

a Dead Island 2 elvileg február 3-án jelenik meg.

Az Amazonon nemrég a játék PlayStation-ös és Xboxos verziója tűnt fel, egyfajta előrendelhető formában, ami a Day One Edition. Ez természetesen még változhat, azonban a mindez összhangban lehet azzal, hogy az Embracer Group vezérigazgatója legutóbb azt mondta, hogy a nyílt világú zombijáték 2023-ben esedékes.

Az Amazonon az is kiderül ez alapján, hogy a játék Los Angeles-ben játszódik, ami azt jelenti, hogy Beverly Hills zöldellő külvárosában és Venice Beach sétányán találkozhatunk a zombikkal. Elvileg legalább 4-6 játszható karakter lesz, melyek különböző képességeket kapnak.

Az is kiderült, hogy a Dead Island 2 Epic Store exkluzív lesz, és az is valószínű, hogy a PC-s verzióból nem lesz dobozos példány. Természetesen az Amazonon véletlenül megjelent, később törölt infók a játékról és megjelenés még változhat. Mindenesetre mi, zombi-rajongók örülünk a hírnek, hogy a játék nincs elfelejtve, és már nem is kell olyan sokat várni rá.

Ezt láttad már?

Rémálmaid lesznek! – Így még tuti nem láttad a kedvenc rajzfilmed karaktereit

 

×