TSBlackii az Unibet Korea Climb program keretében egy hónapot tölt Dél-Koreában, amit a tervek szerint végig is streamel majd.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ismert League of Legends streamer, TSBlackii az Unibet Korea Climb program keretében

egy hónapot tölt Dél-Koreában, amit a tervek szerint végig is streamel majd.

Egy korábbi interjúból kiderült, már régóta szerette volna kipróbálni, milyen lehet Koreában megmászni a ranglétrát Katarinával. Most ez összejött, és a Unibet is beszállt mellé, ők szponzorálják ugyanis az útját.

A kihívás még legalább egy hétig tart, Blackii pedig már a koreai Master rangon aprítja a játékosokat. Ha már úgyis Katarina a kedvenc karaktere és elsősorban vele szeretné bevenni a Challenger rangot, megnéztük, hogy a korai Katarinák listáján hová sorolja Blackiit a rendszer.

A League of Graph adatai szerint a magyar srác már bőven a legjobb 5 Katarina egyike a koreai szerveren, egészen pontosan a negyedik helyen csücsül.

Mindezt 66,4%-os győzelmi aránnyal hozta 128 Katarina meccsből. Érdekesség, hogy előtte egyetlen Challenger sincs a listán, mindenki Master, vagy éppen a második helyezett esetében Diamond II.

Bárki bármit mond, ezek az eredmények magukért beszélnek és valahol már felérnek egy sikeres utazással. Ám Blackii természetesen nem áll meg itt, amíg lehet pörgeti a Solo Queuet és igyekszik a lehető legmagasabbra mászni Koreában.

Az Unibet Korea Climb egyenesen TSBlackii Twitch csatornájáról, vagy összefoglaló formájában a streamer Youtube-járól követhető.

Ezt olvastad már?

Már félútnál az Unibet Korea Climb! – TSBlackii őrült sebességgel tör előre

 

https://leet.hu/california-access/

×