TSBlackii az Unibet Korea Climb keretében Dél-Koreába utazik, ahol egy hónapja lesz arra, hogy elérje a League of Legends lehető legmagasabb szintjeit.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Gacsó Patrik, avagy TSBlackii már sok nézőt szórakoztatott a League of Legends streameknek alatt a Twitchen. A LoL játékos azonban most egy különleges műsorsorozatot mutat be, melyet egyenesen Dél-Koreából közvetít. Célja a legmagasabb rank elérése a koreai szervereken, ezt ráadásul rendszeresen nyomon követhetjük.

TSBlackii Dél-Koreát készül meghódítani, az Unibet Korea Climb keretében.

TSBlackii-vel a most induló projekt kapcsán készítettünk rövid interjút.

Hogyan jött létre a projekt? Mi volt az alapötlet?

Maga a projekt már régóta megfogalmazódott bennem, miután a nézőim felvetették az ötletet, hogy Koreában milyen is lenne Katarinával climbolni, viszont ezt megvalósítani akkoriban lehetetlennek tűnt. Ahogy teltek az évek, szerencsére növekedett a közösségem és a csatornám, aminek hatására olyan lehetőség adodott, hogy ez az álmom valóra váljon.

Hogyan csatlakozik ehhez az Unibet?

-Amikor már biztos volt, hogy utazom, felkerestek azzal, hogy szívesen szponzorálnák az utamat. Hatalmas köszönettel tartozom az Unibetnek is ebből a szempontból, mivel amellett, hogy nyitottak voltak a javaslataimra, nem erőltettek rám semmit, igy magamat adhatom végig. Az ő segítségükkel biztosítva leszek arról, hogy az utam során még minőségibb streamek/videók készülhessenek.

Lehet-e tudni, hogy pontosan hol laksz majd?

-Nézőim segítségével sikerült kiválasztani egy megfelelő lakást Szöul szívében 1 hónapra.

Mennyi ideig tart az utazásod, milyen hosszú streamekre számíthatnak a nézők?

-Az utazás július 25-től, augusztus 26-ig tart. 20 stream lesz az egy hónap alatt 6-8 órás hosszúságban.

Mit tudsz Dél-Koreáról, mire számítasz?

-Azt tudom, hogy teljesen más kultúrával rendelkeznek, ez jelen van az életük minden területén, mind a mentalitásukban, mind a játékbeli megnyilvánulásukban. Itt egy challenge-ről is van szó, ami annyit foglal magába, hogy el kell érnem a legnagyobb soloq rangot, mindössze 1 hónap alatt a koreai szerveren.

Mennyire más szerinted a koreai LoL, miért gondolod érdekesnek, hogy onnan közvetítesz?

-Kisebb szinten szerintem nem különbözik sokban az EUW/EUNE szervereknél, Master szint után várok nagyobb meglepetéseket. (Már ha elérem).

Mennyire szeretnél koreai LoL bajnokokkal találkozni, esetleg versenyezni?

-Volt már szerencsém EU szerveren több koreai/kínai játékos ellen játszani, viszont hatalmas élmény lenne pl. Faker ellen kipróbálni Katarinát.

Mit üzennél a rajongóknak?

-Ezúttal is szeretném megköszönni minden nézőmnek, barátomnak, családtagomnak a rengeteg támogatást, amellyel lehetővé tették mindezt. Nagyrészben soloq climbra lehet majd számitani, illetve IRL tartalmakra, ahol bemutatom az ottani életet.

TSBlackii Twitch csatornáján összesen 20 stream lesz látható, mind 6-8 óra hosszúságban.

Az első stream július 27-én lesz. Itt a Leet Magazin oldalán rendszeres beszámolókkal készülünk a kihívás teljesítéséről.

×