Meglepő animációkra bukkantak a PBE fájlokban.

A legutóbbi Valorant PBE frissítés a bejelentett újdonságokon kívül több olyan fejlesztést is magában hordoz, melyet a Riot Games meg sem említett sehol. Ezek felfedezését a Valorant adatbányászainak köszönhetjük ezúttal is. A Chamber változások és UI fejlesztések mellett ott lapulnak már a Reaver 2.0 stringjei is. Úgy tűnik azonban, hogy egy teljesen új mechanikát és hozzá tartozó kozmetikai tárgyakat is tartogat számunkra a Riot Games. Ráadásul egy olyan játékból merített ihletett, melyet rengeteg Valorant játékos le is néz vagy viccet csinál belőle.

A Fortnite-ból ismerős Emote kategória hamarosan tiszteletét teheti a Riot FPS játékában is?

 

Floxayyy információ alapján több szinten is az Epic Games battle royale játékához hasonló elven működnek majd ezek a mozdulatsorok. TPS nézetben láthatjuk majd az ügynökeinket, Emote közben sem ugrani, sem mozogni nem tudnak. Jó kérdés, hogy megérkezhetnek-e ezek a játékba, ám meglepő lenne, ha ilyen szintű implementálás után elkaszálná a projektet a Riot Games.

Nagy eséllyel az Emote-okat a körök végén és a buy szakaszban lehetne használni. Nem lenne túl Valorantos, ha csak úgy kör közben TPS nézetre válthatnánk egy-egy tánc vagy mozdulat miatt. Az azonban nem lenne meglepő, ha bizonyos Bundle-ök mellé ajándék Emote járna, hiszen egy új kozmetikai kategória érkezne meg a játékba. Az előzetes kommentek alapján nem mindenki örülne ezeknek, ám bizonyára nem lesz kötelező használni sem.

Borítókép: YouTube

Mégis érkezhet jövőre egy új Call of Duty játék? – Elszólhatta magát az Activision

https://leet.hu/california-access/

×