Két forgatókönyv állhat a fejlesztők és a kiadó előtt.

A Call of Duty Modern Warfare 2 várhatóan 2022 októberének végén érkezik meg a támogatott platformokra. A Bloomberg azonban már februárban kijelentette, hogy a 2023-ra várt cím 2024-ig csúszik majd. Ennek köszönhetően mindenki szépen el is könyvelte, hogy a Call of Duty franchise két éves kiadási ciklusra válthat, mely több szempontból is jobb lehet, akár felhasználói, akár fejlesztői oldalról nézzük.

A CharlieINTEL februári szavazásán a felhasználók 92%-a egyetértett ezzel a döntéssel, így a közösség sem tartaná problémásnak ezt a változtatást. Éppen ezért keltett nagy riadalmat, amikor hétfőn ismét felmerült a lehetőség a Blizzard pénzügyi dokumentációjának hála, hogy 2023-ban mégiscsak érkezhet egy Call of Duty cím.

Kedd délután végre megszólalt a februári Bloomberg cikk szerzője is!

 

Jason Schreier állítása szerint a 2023-as Premium Content nem feltétlenül jelent egy új játékot. Sokkal inkább egy potenciális Modern Warfare 2 fizetős DLC-re számíthatunk, mely több újdonságot is elhozhat majd az alap játékhoz. A 2024-es cím továbbra is a Treyarch kezében van, mely biztosan nem fog megjelenni jövőre sem.

Érdekes kérdéseket vethet fel a MW2 DLC is, hiszen a Warzone 2.0 is erre a játékra fog épülni, így az új tartalmak, fegyverek fizetőssé tétele akár Pay-2-Win szituációt is teremthetne. Remélhetőleg hamarosan bővebb és hivatalos információkat is megtudhatunk a következő évvel kapcsolatban, ám továbbra is kevés az esély rá, hogy új címmel bővüljön a franchise 2023-ban. Teljes mértékben azonban nem kizárható, éppen a fenti dokumentumnak köszönhetően.

Az Activision aktív játékosbázisa 2019 óta először esett 100 millió alá

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×