Nem csak a Chamber nerfek érkeztek meg a szerverekre.

Múlt héten megérkezett a Valorant legújabb frissítése a PBE szerverekre. Ahogy azt a fejlesztők már korábban megígérték, Chamber egy combosabb nerfet kaphat. A számok és értékek nem feltétlenül véglegesek, ám kiválóan leolvasható, hogy szinte minden szinten gyengítésre számíthat a francia ügynök. Az Ultimate több orbba kerül, ahogy a fegyverébe vásárolható lőszerek ára is emelkedni fog. Ezen kívül szinte minden cooldown vagy képesség időtartam is változni fog.

Úgy tűnik, hogy nem csak ezekkel az újdonságokkal készülnek a Riot Games munkatársai!

Új Agent választó – csak a kezdet?

 

Az adatbányászok a frissítés fájljait vizsgálva bizony egy átdolgozott választóképernyővel találhatták szembe magukat. Könnyen lehet, hogy ez még nem a végleges változat, ám az biztos, hogy a felhasználók nagy részének bejön a változtatás, így jó úton haladnak a designerek. A leakerek állítása alapján ez még csak a kezdet, a játék többi része is átszabásra kerülhet az elkövetkezendő hónapokban.

Reaver 2.0

 

A felhasználók egyik kedvenc Bundle-je a Reaver nevet viseli. Úgy tűnik, hogy a Riot Games elérkezettnek látja az időt, hogy augusztusban megérkezzen a második adagnyi skin. Az alábbi fegyverekre számíthatunk:

  • Reaver Ghost
  • Reaver Spectre
  • Reaver Odin
  • Reaver Phantom
  • Reaver Karambit

Az ár és a megjelenés pontos időpontja egyelőre ismeretlen, sokak szerint az új Act-ben érkezhet majd, de az sem kizárható, hogy már a következő frissítés magával hozza.

A borítókép illusztráció.

Jó, hogy lehet kapni: tízezrekbe kerülhetnek a skinek és bundle-ok az Overwatch 2-höz

×