Úgy volt, hogy az Amazon sorozatával egy időben mutatják be a játékot, de ennek most már biztosan lőttek. Kérdés, hogy meddig?

Könnyen lehet, hogy a Nintendo miatt halasztották el a The Lord of the Rings: Gollum premierjét, ami 2022. szeptember 1-jén, vagyis egy nappal az előtt lett volna, hogy az Amazon Prime megosztja A hatalom gyűrűi első epizódját. Csodás ötlet volt: a két várt projekt támogatta volna egymást, és amekkora hájp van a széria körül (egyelőre), ez épp’ a játéknak jött volna jobban.

 

A Gollam kitettsége most eléggé megnőtt, hiszen a játékosok annak függvényében „váltanak majd rá jegyet”, hogy milyen a sorozat fogadtatása. Ez persze nem tövényszerű és nem is egyenesen arányos, de ha a tévés produkció ne adj’ isten megbukna, akkor az a később megjelenő game-re is rányomja a bélyegét.

Vagy lehet, hogy pont azért akar elhatárolódni a Deadalic Entertainment, mert tart a rajongóktól, akik jó előre kezdik szétszedni A hatalom gyűrűit?

 

A gyártó stúdió tweetje szerint azért csúszik a premier, mert szeretnék, ha Gollam eddig el nem mesélt története méltó lenne J.R.R. Tolkien örökségéhez, és megfelelne a fanok elvárásainak is.

Ennek érdekében „néhány hónapos” csúszást jelentettek be.

Az ilyen cikkeknek legalább a végén mi is szeretjük leírni, hogy pontosan mikor számíthatsz a késleltetett projekt premierjére, de ugyanazt a csalódást érezzük, amit Te, mert ezek szerint élő ember nem tudja megmondani, hogy meddig kell várnod a játékra.

Forrás: Deadalic Entertainment

A GameRant szerint nem kizárt, hogy megvárják, amíg minden platformra elkészül, mert eddig úgy volt, hogy PC-re, PS-re és Xbox-ra szeptember 1-jén, de Nintendo Switch-re csak november 30-án érkezik. Korábban arról is szó volt, hogy PC-n kívül csak újgenerációs konzolokra írják meg, de ehhez képest már a PS4 és az Xbox One is szerepel a listában. Ha más nem, ez legalább jó hír!

Ami pedig a sorozatot illeti – elég látványosnak ígérkezik:

ESSEN LE AZ ÁLLAD: grandiózus és gyönyörű A gyűrűk ura-sorozat új előzetese!

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×