Már nem kell sokat várni az Amazon történetének legnagyobb dobására! Látszik, hogy nem spóroltak semmin: VIDEÓ, amitől garantáltan arcodra fagy a mosoly!

Tegnap megérkezett az Amazon Prime-re A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi legújabb, minden eddiginél többet mutató előzetese, és ha egy kicsit is szeretted a filmtrilógiákat, letörölhetetlen mosolyt fog hagyni az arcodon.

Minden más, mint amit eddig láttunk – ami nem is csoda, hiszen évezredekkel járunk A hobbit és A gyűrűk ura eseményei előtt -, mégis hátborzongatóan ismerős az egész. Tökéletesen átvették a filmek hangulatát, gyönyörű tájait és városait, viszont

a jó és a rossz harca, illetve szereplői teljesen újak. Vagyis szinte újak.

A Másodkor hajnalán járunk, Szürkerév alapítása után, aminél már ott bábáskodik Elrond és Galadriel (ezúttal
Robert Aramayo és Morfydd Clark alakításában), ám úgy tűnik nem a legnagyobb egyetértésben teszik. Előbbi szentül hiszi, hogy a sötétség nincs jelen e földön, míg utóbbi többet látott, és meg van győződve az ellenkezőjéről.

Forrás: Amazon Prime

A gonosz üstökös formájában érkezik, majd kezd árnyékot vetni Középföldére és eddigre már elég diverz népességére. Ez Tolkien embert próbáló A szilmarilok című kötetéből lehet ismerős, így a főellenségünk alighanem Melkor, az első Sötét Úr, Szauron mestere lesz.

Forrás: Amazon Prime

Hogy pontosan honnan indulunk, és meddig juthatunk el A gyűrűk ura többezer éves előzményeiben, jó kérdés, de a szereplők közt ott találjuk Elendilt (Lloyd Owen) – akinek a fénye ugyebár Frodónak fényeskedik a banyapók barlangjában, és azt az Isildurt (Maxim Baldry) is, aki Elrond könyörgése ellenére sem veti az Egy Gyűrűt a Végzet hegyének poklába – nem tudván, hogy ezzel mit szabadít el. Ami pedig az előzetest illeti, az utolsó néhány másodpercben néhány mulatságosan nagy és szőrös lábfejjel azt is elárulja, hogy milyen vándorok érkeznek még meg Középfölde lankáira…

 

Mesélnivaló bőven van, a rajongók nevében reméljük, hogy az Amazon egy szép, fényes, grandiózus menetelés elejéhez érkezik el szeptember 2-án, és olyan sorozatot kapunk, ami hosszú évekig az életünk része lesz!

A szériának egy bisztató videójátékkal isz megágyasztak – láttad már, Kedveszkém?

Itt a drágaszág – Megmutatta magát a Lord of the Rings: Gollum

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×