Bármennyire is furcsa, a Gyűrűk Ura egyik legikonikusabb karakterének főszereplésével játék készül. Itt az első gameplay előzetes.

Annak ellenére, hogy valamikor 2019 elején jelentették be, a Gyűrűk Ura: Gollam című játék továbbra is úton van és készül. Való igaz, hogy az elmúlt időszakban nem sokat lehetett hallani róla, de most megmutatkozik egy olyan előzetesben, melyben a játékmenet is látható.

Íme, a Lord of the Rings: Gollum gameplay előzetese.

 

A Daedalic fejlesztő egyébként a Nacon kiadóval dolgozik együtt a játékon, ami valamikor 2022-ben jelenik meg teljes valójában. Ez most a Future Games Show részeként megjelenő kedvcsináló, amiből nagyjából látható, hogy mire is számíthatunk.

A Gollum egy lopakodós akciójátéknak készül, melyben mélyebben megismerjük a címszereplő történetét. Persze inkább a könyv, mintsem a filmek alapján. Az előzetesben az is látható, ahogy beoson az orkok erődjébe, illetve ahogy a pókbarlangban van. Ezek azok a helyek, melyeket a filmben is láthattunk. Úgy tűnik, hegymászás is lesz bőven. A játéknak Steam oldala már van.

Neked hogy tetszik eddig a játék?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×