A Lord of the Rings: Gollum játékról már tavaly márciusban hallottunk, és már akkor a következő generációs konzolmegjelenés volt a cél. Ezt most megerősítették.

Örülhetnek a Gyűrűk Ura rajongók, hiszen a Lord of the Rings: Gollum című játék készítéséről ismét híreket kaptunk. Tavaly nyáron a Daedalic Entertainment már kijelentette, hogy a játékot a következő generációs konzolokon szeretnék megjelentetni. Most, hogy mind a Sony, mind a Microsoft bejelentette az új konzolokat, már biztos, hogy a Gollum 2021-ben PC mellett PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re is érkezik – írja a IGN.

A Lord of the Rings: Gollum Gollam történetére összpontosít, onnan veszi fel a fonalat, ahogy megtalálja a gyűrűt. A játék a tervek szerint a könyveket veszi alapul a filmek helyett. Mivel Tolkien nem írt arról, hogy pontosan Gollam mekkora, így ez is még kérdéses. A Daedalic egyelőre nem fedte fel, hogy Gollum hogyan fog kinézni a játékban.

Kép forrása: PCGamer

Elvileg olyan Gollam karaktert irányíthatunk, aki más érzelmeket közvetít majd, mint amilyeneket a filmekben láttunk, így szimpatikusabbak lehet. Gollam kettős személyisége különösen érdekesnek narratívát eredményezhet.

Carsten Fichtelmann vezérigazgató azt is elárulta, hogy a Daedalic hosszú távú szerződéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a stúdió két vagy három játékot is tervez, ami Középföldén játszódik. Az már csak hab a tortán, hogy az Amazon egy tévésorozatot, valamint egy MMORPG-t is tervez a Gyűrűk Ura világában.

Te megveszed majd a Gollam játékot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×