Ezen a csodálatos tisztelgésen még a kőszívű rajongók is elmorzsolnak egy könnycseppet.

A Stranger Things negyedik évadát nagyon sok dolog miatt lehet dicsérni, hiszen egy jól megírt, izgalmas és emlékezetes jelenetekkel tömött kalandot láthattunk. Ugyanakkor a Duffer testvérek – szokásukhoz hűen – új mellékszereplőkkel is gazdagították a már amúgy is díszes kompániát, akik közül is messze kiemelkedik Joseph Quinn által megformált Eddie Munson.

A hawkinsi középsuli számkivetett torzszülöttjének tartott metál és fantasy rajongó Eddie egészen csodálatos karakterfejlődésen megy keresztül az évad végére, aminek köszönhetően a sorozat eddig talán legnagyobb közönségkedvencévé vált.

Olyannyira, hogy a nézők petíciót indítottak azért, hogy a Dufferek valahogy visszahozzák a hősi halált halt fiatalt, aki az életét adta egy olyan városért és lakóiért, akik nemcsak gyűlölték őt, hanem a vérét is ontották volna, ha van rá alkalmuk.

Akadnak azonban olyan rajongók is, akik képesek elfogadni az alkotók vízióját, és szomorúan ugyan, de beletörődnek Eddie halálába. ezek közé tartozik Stan Herd művész is, aki egészen fantasztikus módon tiszteleg a kedvenc karaktere előtt.

A Herd ugyanis fogta magát, és Eddie ikonikussá vált ördögszarvas jelenetét belenyírta egy indianai kukoricamezőbe. 

A művész az alkotását egy remek videóban mutatja be, amit természetesen a Metallica Master of Puppets muzsikájára vágott össze. A címen viszont minden Stranger Things rajongó elmorzsol egy-egy könnycseppet;

„Eddie, this is for you”, azaz Eddie, ez neked szól.

Ha pedig megnéznéd a Stranger Things 4. évadának legjobb jeleneteit:

Hát ez metál volt! – Ez a Stranger Things 4. évadának 5 legjobb jelenete

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×