A Cold War változata sem rossz, aranykorukat élik a régebbi fegyverek.

Az elmúlt hetekben a Warzone fejlesztői két alkalommal is hozzányúltak a toplista élén álló fegyverekhez, így egyre többen kutatnak alternatívák után. Nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet, hiszen a statisztikák alapján így is erősen ajánlott kategóriában maradt a H4 Blixen, a Marco 5 vagy épp az NZ-41. Azt már tudjuk, hogy a Cold War AUG teljes mértékben megállja a helyét az új körülmények között, de úgy tűnik, hogy a Modern Warfare változat is a legjobbak között lehet.

 

A Warzone statisztikák egyik legnagyobb ismerője, JGOD az elmúlt napokban a közelharcokra legjobban alkalmas fegyvereket elemezte. A Marco 5 és H4 Blixen továbbra is előkelő helyen van a tartalomgyártó listáján, ám felbukkant egy nem várt szereplő is.

Úgy tűnik, hogy a Modern Warfare AUG az egyik leggyorsabban gyilkoló közelharci fegyver jelenleg a játékban, így nyugodtan a loadoutunkba pakolhatjuk a kisebb pályákon. Természetesen árat is kell fizetni ezért a kellemes TTK értékért, ezúttal a mobilitásuk szenvedheti meg a választásunkat. JGOD az alábbi kiegészítőket pakolná a fegyverre:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Optic: G.I. Mini Reflex
  • Laser: Tac Laser
  • Magazine: 5.56 NATO 60 Round Drum
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape

A fegyver jelenleg 0.27%-os pickrate-en ücsörög, így a WZRanked toplistájának élén egy ideig még biztosan nem láthatjuk, ám titkos favoritnak tökéletes lehet a szezon elkövetkezendő egy-két hetében.

Így találkozik a Warzone és a Stranger Things – Íme a brutális Vecna finisher

https://leet.hu/hutes/

×