A Warzone rengeteg fantasztikus crossovert tartalmazott már, de egyik sem olyan brutális, mint a Stranger Things fan-made Vecna finisher.

Nem először látunk olyat, hogy a Warzone-ba valamilyen különleges, filmes crossover érkezik, gondoljunk csak például a Rambóra vagy a Drágán add az életedre. Most azonban egy igazán aktuális, menő, ugyanakkor rajongók által készített croccover elképzelés jelent meg,  amit akár el is tudnánk képzelni a játékban.

Így néz ki a brutális Stranger Things Vecna finisher.

A Stranger Things 4. évada nemrég jelent meg a Netflixen, és olyan nagy volt az érdeklődés, hogy még a szolgáltatás is lehalt egyes helyeken a nézők miatt. Sok játékos pedig azon gondolkozott: milyen lenne, ha a Stranger Things világa találkozna a Warzone világával? Egy játékos pedig meg is valósította ezt, egy brutális Vecna befejezés (finisher) formájában.

 

Vecna a Stranger Things 4 évadának Freddy Krueger-szerű főgonosza, aki úgy gyilkol tinédzsereket, hogy transzban tartja őket, majd a levegőbe emeli, kiroppantva a csontjaikat. Mistakingone99 ezt az átkot képzelte el a Warzone-ban. Természetesen ez nem került be a játékba, a rajongó az animációt készítette el hozzá. Elképzelte, milyen is lehetne egy Warzone X Stranger Things event.

Imagine a Stranger Things Warzone Event. A Vecna Inspired Finisher Mock-Up I made in 30 minutes. from CODWarzone

Annak ellenére, hogy ez csupán egy rajongók által készített finisher, akár be is kerülhet a Warzone-ba. A crossoverek általában tartalmaznak egy finishert. Azt persze nem lehet tudni, hogy az Activision és a Netflix tervez-e valamilyen közös eseményt. Semmi sem elképzelhetetlen. Egyébként hamarosan érkezik a Terminátor event, szóval lesz még filmes megmozdulás a Warzone-ban.

Egyébként te melyik SMG-t választod a harcmezőn?

Marco 5 vs. H4 Blixen – Melyik SMG-t válasszuk a Warzone harcmezőn?

 

×