A fejlesztők ismét jól felkavarták az állóvizet.

Múlt héten a Warzone fejlesztői nem finomkodtak, gyakorlatilag a játék 4-5 legerősebb fegyverét elég komolyan nerfelték. Továbbra is jó választások lehetnek ezek, ám való igaz, hogy tényleg kimagaslottak a felhozatalból, mely nem feltétlenül szerencsés, ha egészséges egyensúlyra törekednének a Raven Software mérnökei. Péntekre már összegyűjtöttünk néhány alternatívát, de hétvégén a tartalomgyártók sem pihentek, így több ajánlás is érkezett a Warzone szakértőktől.

Ideje újra elővenni a Cold War AUG-ot?

 

WhosImmortal jelentkezett egy friss videóval, melyben egy nem túl populáris fegyver erejét fedte fel a követőinek és a Warzone közösségnek. A Cold War AUG-ot az alábbi kiegészítőkkel szerelte fel:

  • Muzzle: Agency Silencer
  • Barrel: 17″ Titanium
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Foregrip
  • Magazine: 45 Rnd Drum

A Cold War AUG kiváló sebzésértékekkel és Time-To-Kill idővel rendelkezik, ennek ellenére alig 0.1%-os pickrate-et tudhat maga mellett jelenleg, miközben a legnépszerűbb fegyverek 5-10% környékén mozognak. Ha csak a nyers statisztikákat nézzük, akkor az AUG épp olyan gyorsan öl, mint a populáris választások, ám további előnyöket is felírhatunk a neve mellé. Nem mehetünk el a meglehetősen barátságos visszarúgás mellett, ahogy azt sem felejthetjük el, hogy nagyobb távolságok esetében is megfelelő sebzéssel rendelkezik.

A csütörtöki metaváltás után így bátran kezünkbe kaphatjuk, ám a fenti tulajdonságok arra engednek következtetni, hogy Calderán nagyobb szerencsénk lehet az AUG-gal, mint a kisebb pályákon.

Te milyen fegyverre váltottál a csütörtöki frissítés után?

Tényleg megérkezett Roze 3.0 a Warzone szigetre – Pay to Win lett az új skin csomag?

×