Egy részüket már javították is hétfőre.

A Warzone Season 4-es frissítése ezúttal sem finomkodott, közel 40 fegyver és tárgy tulajdonságaihoz nyúltak hozzá a fejlesztők. A nerfek mellett természetesen erősítések is érkeztek, az AR-ek közül a Season 3 utolsó napjaiban is előkelő helyet elfoglaló NZ-41 járt a legjobban. Véget vetett az STG44 hónapokig tartó egyeduralmának, immár ezt a fegyvert láthatjuk a legtöbbet Calderán és az új pályán. Könnyen lehet azonban, hogy nem sokáig tart az örömünk, az egyik Warzone fejlesztő sejtelmes utalásokat tett Twitteren.

Máris gyengítenék a Season 4 sztárját?

Tully Ackland a Warzone-ért felelős Raven Software egyik munkatársa az utóbbi napokban meglehetősen aktív Twitteren. Tőle tudhattuk meg, hogy hétfőre már javították is a hibás attachmenteket, melyekkel bitang gyorsak lehettünk a játékban. A közösségi oldalon ezek után természetesen egyre több kérdéssel kezdték bombázni, melyek között megemlítésre került az NZ-41 jelenlegi helyzete, melyet sokan egyszerűen csak STG44 2.0-ként emlegetnek közösségen belül, utalva arra, hogy kikerülhetetlen választás a jelenlegi helyzetben.

Tully Ackland elismerte, hogy talán túllőttek az eredeti célon a fegyver erősítését illetően, hiszen az NZ-41-nek nem szabadna olyan könnyen kezelhetőnek lennie, mint amit jelenleg tapasztalhatnak a játékosok. Úgy tűnik több tárgynál és fegyvernél is túlzásba estek a fejlesztők, melyet ezúttal nem is titkolnak. Ennél egyértelműbb utalás nem igazán kell egy hamarosan bekövetkezendő nerfekre, melyek talán már a héten élesedhetnek is. A hivatalos patch notes-ig, bejelentésekig természetesen nem szabad készpénznek venni a fenti kijelentést, ám a fejlesztők nem véletlenül szoktak elejteni ilyen félmondatokat.

Te használod az NZ-41-et?

Visszatért? – Ez a Cold War AR pusztító a Warzone Season 4 alatt

×