A Warzone Pacific Season 4 egy igen izgalmas kiegészítő kombóra is lehetőséget ad, amivel igen gyorsan mozoghatunk a pályán.

Nem sokkal azután, hogy a Warzone Pacific 4. évada megjelent, a játékosok egy igen különös, és igen erős attachment lehetőségre lettek figyelmesek, amivel őrült módon lehet sprintelni. A rengeteg fegyverváltozás után ugyanis néhány Vanguard fegyver gyorsabb lett, sőt egy-egy tartozék együttes használata

még a futás sebességén is nagyban segít.

Nemrég egy jól ismert Warzone szakértő tett közé bizonyítékkal szolgáló videót arról, hogy a Taped Grip és Mark VI Skeletal kiegészítők felszerelése bármely Vanguard SMG-re és néhány egyéb fegyverre, lehetővé teszi a mozgás és a sprint sebességének maximalizálását.

JGOD a loadoutban a következőket használta: Perfetto Lesto 35mm barrel, Imerito FR stock 8mm Kurz 36 Round tár, Momentum és Quick a további mozgásnöveléshez.

 

JGOD egy mozgássebességre felépített MAC-10 loadouttal indult neki a futóversenynek, ellenfele pedig egy Vanguard fegyver volt, ami szintén a mozgási sebességre volt felépítve. Annak ellenére, hogy JGOD előnyt is kapott, az ellenfele hamar utolérte őt. Aztán fegyvert cseréltek, JGOD pedig pillanatok alatt lehagyta ellenfelét. Ez bebizonyította, hogy a kiegészítő-kombó nagymértékben megnöveli a sprint sebességét.

JGOD egyébként a kiegészítőket egyértelműen hibásnak nevezte, vagyis a fejlesztők nem szándékosan akartak ekkora mozgássebességet biztosítani. Éppen ezért lehetséges, hogy hamarosan javítani is fogják a hibát. Addig érdemes tehát kipróbálni.

Ezt láttad már?

Így juthatsz be az értékes Warzone lootot rejtő Vaultokba

 

×