Úgy tűnik, hogy egy nemrég eszközölt buff igen csak kedvez egy AR-nek a Warzone terepén. Igen, egy régi kedvenc tért vissza.

Nem kétséges, hogy volt olyan idő, amikor egy fegyver a Call of Duty: Warzone-ban igen-igen bosszantott egyes játékosokat. Ez volt az FFAR tombolásának kora, ami a Cold War alatt az egyik legerősebb és legsokoldalúbb fegyvere lett a battle royale címnek. Azonban a közösség hangja ezt is elérte, így a további nerfek és buffok után, a Vanguardban már nem dominált annyira, főként a gyenge sebzés és a visszarúgás miatt.

Most azonban ismét buffolták, ami miatt a profi Swagg szerint visszatért a csúcsra.

Egy június 24-i YouTube-videóban a Warzone tartalomgyártó azt mutatta be, hogy a frissítés után mennyire érdemes ismét elővenni az FFAR-t és egy próbát tenni vele. A fegyver elvileg most ismét hihetetlenül erős az összes pályán.

A frissítés miatt a maximális sebzési hatótáv 25,4 méterről 28,6 méterre nőtt, ami lényegében azt jelenti, hogy nagyobb sebzést okoz messzebbre. Swagg szerint most ugyanúgy uralhatja a pályát, mint korábban. Íme az alkalmazott loadout, hogy te magad is kipróbálhasd:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Stock: Raider Stock
  • Rear Grip: Serpent Wrap
  • Magazine: Salvo 50 Rnd Fast Mag

 

A fegyver optika nélkül és a visszarúgást elősegítő tartozékokkal a legtöbbet hozza ki az FFAR erejéből, ami így közelre és távolra is egyaránt hatékony. Legalábbis hatékonyabb, mint korábban. Persze még így is akarnak stabilabb fegyverek a játékban, mint egy jó Kilo 141.

Ugyanakkor, aki korábban nagy szerelmese volt az FFAR-nek, most igazán tehet vele még egy próbát. Mellé egy jó kis HDR-t ajánlunk távolra.

Ezt láttad már?

Így lehetsz bitang gyors a Warzone-ban egy attachment-kombóval

 

×