Érdemes lehet sietni, mert a GoG ajánlata nem tart örökké, sőt, néhány óra múlva már véget is ér.

Kinek a tanév végét, a szünidő kezdetét, kinek pedig a nyári szabadságok, úgy pedig a nyaralások közeledtét jelzi a júniusi hónap, addig a gamereknek az elképesztő nyári leárazások miatt lehet még ennél is izgalmasabb ez az időszak.

A Steam, az Epic Games, de még a GoG is keményen rástartol a játékosok pénztárcájának tartalmára, aminek kiürülése egyenesen arányos a nem játékkal töltött szabadidő drasztikus csökkenésével, nem ritkán teljes eltűnésével. Ilyenkor azonban plusz veszélyt jelentenek az ingyen kínált játékok is, melyekben abszolút bajnok az Epic, bár a Summer Sale során a GoG is próbálkozik felzárkózni.

 A CD PROJEKT ezúttal korlátozott ideig egy 2020-as megjelenésű címet, az izometrikus nézetű, posztapokaliptikus kalandot, a Beautiful Desolationt adja ajándékul.

Viszont nem árt sietni, az ingyenesség ugyanis június 20-án reggel véget ér. Az ingyen játékot ERRE TALÁLOD, ha pedig már úgyis ott vagy, akkor kifejezetten ajánlatos szétnézni a GoG nyári vásárában is, ahol több mint 3500 jóárasított – klasszikus és kurrens – alkotás között válogathatsz, mint például a Wolfenstein: New Colossus, Heroes of Might and Magic 3, Assassin’s Creed, Prince of Persia, The Witcher, Cyberpunk, és így tovább, és így tovább, sokáig lehetne sorolni.

 

NÉZZ FEL! – Legközelebb csak 470 év múlva látni ilyet az égen

×