Ezt a játékot bizony hatalmas vétek volna kihagyni, ingyen pedig az egyik legjobb ajándék.

Az elmúlt hetekben az Epic Games különösen kitett magáért, ha az ingyenesen osztogatott játékokról volt szó, hiszen a gigantikus nagy leárazással párhuzamosan olyan ajándékokkal örvendeztette meg az állandó és a potyázó felhasználókat, mint például a Prey, a Borderlands 3, a BioShock: The Collection, a Wolfenstein, vagy legutóbb a Maneater.

A cápás emberevés óta viszont eltelt egy hét, és a csütörtökre fordulva a szokásos módon egy újabb játékot adhatnak ingyen és bérmentve a játéktárhoz a játékosok. Ezúttal ismét egy könnyedebb, ámbár az agytekervényeket a Maneaternél picit jobban megmozgató, de nem kevésbé szórakoztató címnek örülhetünk.

Az Epic Games Store eheti ingyenes játéka ugyanis a Supraland, ami tulajdonképpen a Zelda, a Metroid és a Portal szerelmének gyümölcse.

A Supraland grafikája senkit ne tévesszen meg, a felfedezős kaland-puzzle ugyanis egyáltalán nem egy könnyű menet. A célunk elsősorban a minket körülvevő nyílt világ felfedezése, az elrejtett titkok meglelése lesz, amely során különböző lények garmadáját tessékelhetjük át a túlvilágra, miközben egyre nehezedő logikai feladványokat oldunk meg. Ezzel együtt nyilván fejlődünk is, és ahogyan szert teszünk az újabb ismeretekre, úgy nyílnak meg előttünk az újabb és újabb felfedezni valók.

A Supraland egy kifejezetten csodálatos alkotás, amit mindenkinek érdemes lehet legalább kipróbálnia, hiszen mesterien gyúrja egybe azokat a játékelemeket, amelyek miatt annyira szerettük a Zelda-Metroid-Portal triót.

A GoG-on mindeközben egy gigantikus klasszikusra csaphatunk le:

Akciófigyelő | Ingyenes minden idők egyik legnagyobb RPG-jének a felújított verziója

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×